Jump to content

Εκπαιδευτικός Κύκλος εΕΕΚ 2023


Spyros Stavrakis

Recommended Posts

Spyros Stavrakis

Αγαπητά μέλη,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι εγγραφές για τον νέο εκπαιδευτικό κύκλο άρχισαν. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές χωρίς καταληκτική ημερομηνία. Ακόμη, νέες εκπαιδεύσεις εEEK θα γίνονται όλο τον χρόνο, εκτός του Ιουλίου και του Αυγούστου, όπου θα εκπαιδεύονται μαθητές που έχουν ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα σε περίπτωση διαθεσιμότητας των μέντορς.

Το Control Center (CC) θα χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία των αιτημάτων εκπαίδευσης, την κατάθεση αξιολόγησης κλπ., αντικαθιστώντας το Core.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν προσεκτικά το καινούργιο Training Manual που αναρτήθηκε στο Wiki. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όλους τους μαθητές και θα δημιουργηθεί εκπαιδευτική ουρά, με χρόνο αναμονής ανάλογο της διαθεσιμότητας εκπαιδευτών και των εγγεγραμμένων μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στο CC. Για τυχόν ερωτήσεις ανατρέξτε στο Training Manual, στο Q&A του forum ή επικοινωνήστε απευθείας με την εκπαιδευτική ομάδα μέσω mail ή discord.

Υ.Σ.: Μετά την σύνδεσή σας στο CC, πρέπει να περάσει διάστημα 1 μέρας πριν την υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος, ώστε να εμφανιστούν σωστά τα δεδομένα του κάθε μέλους

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα Εκπαίδευσης εΕΕΚ

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy