Jump to content

Καλή Χρονιά - Happy New Year !!!


Iakovos Manentis

Recommended Posts

Iakovos Manentis

Η ομάδα του HvACC σας εύχεται καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Το 2023 ήταν μία κομβική χρονιά στην εξέλιξη της κοινότητας. Υλοποιήθηκαν αναβαθμίσεις στις ψηφιακές υπηρεσίες του vACC, ενημερώθηκαν τα sector files με νέες δυνατότητες, έγιναν πολλές εκπαιδεύσεις νέων μελών, δημιουργήθηκε ένα ενιαίο policy (constitution) και πάνω από όλα περάσαμε ωραία καλύπτοντας τους εικονικούς ουρανούς τακτικά είτε καθημερινά είτε στα πολλά events που έγιναν.

Είναι προφανές πως η κίνηση έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο, ωθώντας μας να δουλέψουμε με μεγαλύτερη χωρητικότητα (capacity), αποδοτικότητα (efficiency) και ποιότητα (quality). Μέσα στο 2024 θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές τις τρεις λέξεις. Αξιολογούμε, επίσης, συνεχώς νέες προοπτικές για τις υπηρεσίες μας, αφού σε συνεργασία με τα υπόλοιπα vACC αναπτύσσονται πιο αποτελεσματικά και αξιόπιστα συστήματα.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, ελεγκτές και πιλότους, για την συνεισφορά σας φέτος! Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό! Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους μέντορες που αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο για την εκπαίδευση νέων ελεγκτών. Τέλος, ευχαριστούμε, τα παλιά μέλη της κοινότητας για την συνεχή υποστήριξή τους στις προσπάθειες εξέλιξης του vACC.

Στην πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα αναρτηθούν και τα στατιστικά της χρονιάς.

Και πάλι, σας ευχόμαστε το 2024 να είναι γεμάτο εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές, όσο το δυνατόν λιγότερες στεναχώριες αλλά πάνω από όλα υγειά για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Φιλικά,
Ι. Μανέντης

hvacc_2024.png

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy