Jump to content

[RESIGNATION] Navigation Director


Iakovos Manentis

Recommended Posts

Iakovos Manentis

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Βασίλειος Χαλιπίλιας υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Navigation Director (ACCGR5), με ανακόινωσή του στην ομάδα διαχείρισης. Ο Βασίλης θα παραμείνει στη θέση μέχρι τις 21 Μαρτίου προκειμένου να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση του τμήματος στον νέο προσωρινό Director, Σπύρο Σταυράκη (ACCGR2).

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Βασίλη για την αφοσίωση και τη σημαντική του συνεισφορά στην κοινότητά μας κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Navigation Director. Η ενέργειές του συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη των sectors μας και στη βελτίωση των υποδομών μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον @Spyros Stavrakis καθώς αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως προσωρινός Director και θα επανέλθουμε σύντομα με ανακοίνωση για την κάλυψη της έως τώρα κενής θέσης του Navigation Deputy Director.

Φιλικά,

Ιάκωβος Μ.

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy