Jump to content

[POLICY] Policy changes with GCAP and DTP


Recommended Posts

Spyros Stavrakis

Αγαπητά μέλη,


Σας ενημερώνουμε ότι από την 1η Μαρτίου, έχει τεθεί υπό ισχύ το νέο policy της VATSIM GCAP (Global Controller Administration Policy) και της VATEUD DTP (Divisional Training Policy), τα οποία βρίσκονται στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.


Στα πλαίσια του HvACC, έχουν αναρτηθεί στο Wiki δύο αναθεωρημένα policies, https://wiki.hvacc.org/docs/training_policy_v4.pdf και https://wiki.hvacc.org/docs/ecc_policy_v4.pdf . Και στα δύο policies υπάρχει changelog, το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε. 


Ουσιαστικές αλλαγές βρίσκονται στην δομή της εκπαίδευσης και των endorsement. Σύμφωνα με αυτά, όλοι οι ενεργοί ελεγκτές που κατέχουν endorsement για την Αθήνα, θα λάβουν το αντίστοιχο Tier 1 endorsement, ανάλογα με το rating τους. Στους ενεργούς S3+ ελεγκτές θα προστεθεί και το Tier 2 endorsement. Παρακαλώ, συμβουλευτείτε το Control Center (CC), όπου φαίνονται τα endorsements και το ATC roster. 


Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του discord ή του [email protected]


Καλή συνέχεια,
Σ. Σταυράκης

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy